Ajankohtaista

29.2.2016 Kevätaurinko alkaa paistelemaan ja nyt on hyvä aika harjoittelulle. Olisiko teidän organisaatiossanne poistumisharjoittelun tai alkusammutusharjoitusten kevät? Kysy myynti@pkt-turva.fi tarjousta harjoitusten järjestämisestä tai muusta organisaationne kannalta tärkeästä koulutuksesta. Muistathan, että palvelutarjontaamme kuuluu myös tulityökoulutus, jonka käytyäsi saat tehdä tulitöitä, myös katto- ja vedeneristysalan tulitöitä tai myöntää näille lupia.

 

Vanhemmat:

19.2.2016 Pelastussuunnitelman pdf- tulosteen lukemisessa saattaa esiintyä häiriöitä viikonloppuna. Häiriötilanne poistuu maanantaina. Muut dokumentit ja liitteet toimivat normaalisti myös viikonlopun aikana.

4.2.2016 Tulityökorttikoulutus uudistui vuoden 2016 alusta. Tulityökurssilla on nyt yhden päivän aikana mahdollisuus suorittaa katto-ja vedeneristysalan tulityötutkinto tulityötutkinnon ohella eli kurssista saa yhdistelmäkortin ja koulutuksia ei enää tarvitse käydä erillisinä päiväkursseina. Kurssi oikeuttaa myöntämään lupia kaikkiin tulitöihin sekä tekemään tulitöitä myös katto- ja vedeneristysalan töissä. Meiltä voit tiedustella kursseja. Lisätietoja uudesta koulutuksesta www.spek.fi

4.2.2016 Järjestelmän päivitystyöt ovat nyt ohi. Pyydämme teiltä palautetta  myynti@pkt-turva.fi jos havaitsette järjestelmässä jotain kehitettävää.

2.2.2016 Jatkamme vielä päivitystöitä. Kannattaa kuitenkin käydä välillä katselemassa, muutokset käytön suhteen ovat pääosin valmiit, mutta edelleenkin hetkittäisiä käyttökatkoksia saattaa esiintyä. Samanaikaisesti käynnistimme myös kieliversioiden päivityksiä ja niissä tulee vielä lähikuukausina tapahtumaan muutoksia, toistaiseksi kieliversioissa esiintyy vielä suomenkielisiä tekstejä, joten toivomme näiden kielien käyttäjiltä kärsivällisyyttä. 

5.1.2016 Teemme tammikuussa 2016 useita päivityksiä ja nämä saattavat aiheuttaa palvelussa käyttökatkoksia ja toimimattomuutta hetkellisesti. Päivitysten tarkoituksena on tuoda uusia helppokäyttöisiä palveluita teille asiakkaillemme. Tiedotamme näillä sivuilla myös päivitysten päättymisestä. Pahoittelemme päivityksistä aiheutuvaa haittaa.

1.1.2016 Hyvää alkanutta vuotta 2016! Turvallisuusvartti.fi -palvelu on nyt ollut avattuna vuoden ja kiitos teille kaikille asiakkaillemme palvelun laajasta käyttäjäkunnasta ja hyvästä vastaanotosta. Vuoden 2016 aikana teemme järjetelmäämme useita käyttäjiä helpottavia toimintoja, parannamme ohjeistusta ja luomme myös asiakkaidemme toiveiden pohjalta uusia ominaisuuksia.

1.8.2015 Pohjois-Suomi sai oman turvallisuusasiantuntijansa elokuun alusta. Rakennusinsinööri Aki Pusa aloitti työnsä Oulun konttorilla. Akilta saa apua sekä pelastussuunnitelmien, että muun paloturvallisuussuunnittelun osalta. Akilla on kokemusta myös mallentamisesta, joten kysy rohkeasti, jos tarvitset palveluitamme.

1.9.2015 Nyt on hyvä aika harjoitella. Kysy meiltä alkusammutus- ja poistumisharjoituksista. Syksyn koulutuskalenteri täyttyy, mutta aina on vapaita aikoja. Pelastussuunnitelmiin liittyvän koulutuksen ja harjoitteet saat kauttamme jo yli 20 vuoden kokemuksella.