Kohdekortti

Kun kohteessa on automaattinen paloilmoitinlaite tai automaattinen sammutuslaitteisto tai jokin muu pelastustoimen laite, pelastusviranomainen edellyttää kohdetietojen toimittamista mahdollisia pelastustoimia varten. Kohteesta laaditaan tällöin kohdekortti, jossa on tiivistetysti pelastusviranomaisen hätätilanteessa tarvitsema tieto.

Kohdekortti on kaksiosainen: kohdekortin tekstiosassa on kuvattuna tiedot kohteen pelastustoimen laitteista ja niiden käytöstä. Tämän osion voit tehdä pelastussuunnitelman laadinnan yhteydessä tai erikseen. Valintasi mukaan. Tämän palvelun voit hankkia osaksi pelastussuunnitelmaa.

 Asemapiirrokseen on sijoitettu edellämainitut pelastustoiminnan kannalta olennaiset laitteet ja niiden sijainti kohteessa.

Kohdekortin asemapiirros ja turvakartat

Turvallisuusvartti® -palvelun kautta saat pelastussuunnitteluun tarvittavat piirustustekniset palvelut tarpeesi mukaan. Tällaisia piirustuksia ovat muun muassa kohdekortin asemapiirros, kohteen pohjapiirustukset, joihin merkitty kiinteistön turvatekniset välineet (mm.alkusammutuskalusto, hätäuloskäynnit), tai esimerkiksi päivitetyt savunpoistokaaviot tai vaikka asuinrakennuksissa palokunnan taulun. Piirustukset laadimme toiveiden mukaisesti dwg- tai/ja pdf-muotoisina erillisen sopimuksen mukaisesti. Esimerkkihintoja saat hintalaskuri-osiosta, jossa voit myös lähettää tarkan tarjouspyynnön.

Turvakarttojen esillelaittoon löytyy monipuolisia ratkaisuja aina laminoinnista korkealaatuisiin pleksikehyksiin asti. Saat myös nämä palvelut kauttamme.

Turvallisuusvartti® -palveluun voidaan liittää kohdekortin laadinta ja tarvittavia piirustuspalveluja. Valitessasi palvelun lisäksi pelastussuunnitelmapalvelua pystyt myös päivittämään tietoa helposti samassa paikassa. Palvelun saa myös omana palveluna.